Onko sivustosi tehty yli 5 tai jopa yli 10 vuotta sitten? Nettisivut ovat kehittyneet tuona aikana valtavasti. Jos sivustosi sisältöä tai tekniikkaa ja mahdollisia lisäosia ei ole juurikaan päivitetty sen elinaikana, on todennäköistä, että hyöty sivustosta on erittäin vähäinen. Sivut eivät todennäköisesti toimi oikein nykyisillä selaimilla mobiililaitteista ja tableteista puhumattakaan. Uudet selaimat eivät esimerkiksi enää tue automaattisesti Flash pohjaisia ratkaisuja, jolloin osa sivujen toiminnallisuudesta on saattanut kadota. Myös hakukoneet sijoittavat hakujen kärkeen sivustoja, jotka ovat päivitettyjä molempien, sisällön, tekniikan ja tietoturvan osalta.

Responsiivisuus on ottanut reippaita askelia eteenpäin viimeisten 5 vuoden aikana ja 10 vuotta sitten internetin käyttö mobiililaitteilla oli huomattavan paljon nykyistä vähäisempää, joten sivustot optimoitiin pääasiassa tietokoneita varten. Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2019 80% suomalaisista käytti internetiä puhelimella muiden päätelaiteluokkien osuuksien ollessa reilusti pienempiä.  Myös päätelaitteiden näytöt ovat kehittyneet, joten sivuston grafiikalta vaaditaan entistä enemmän. Vektorigrafiikka ratkaisee useimmat ongelmat suttuisten objektien kanssa. Valokuvien kanssa vektorigrafiikasta ei kuitenkaan ole apua. Tarkkojen näyttöjen kanssa on käytettävä suuren resoluution kuvamateriaalia.

Sivustojen ilme muuttuu jatkuvasti entistä graafisemmaksi. Qiden vahvinta alaa on tekninen osaaminen, joten olemme liittoutuneet mainostoimistojen ja graafista suunnittelua tekevien yritysten kanssa tuottaaksemme asiakkaillemme nykyvaatimusten mukaisia graafisesti näyttäviä sivustoja. Viimeisimpänä olemme aloittaneet yhteistyön Uhman kanssa.

Jos sivustosi kaipaa uutta ilmettä, teknistä korjausta tai kokonaan uudelleen tekemistä ota yhteyttä!

Kurkkaa myös muut sivustoihin liittyvät palvelumme!