Kansainvälisyys on valttimme

Qide Oy on täyden palvelun ohjelmistoyhtiö, joka toteuttaa (kiteyttää) kaikki ohjelmistokehitystarpeesi ja auttaa sinua markkinoimaan tai muuten sujuvoittamaan toimintaasi mobiiliapplikaatioiden, Internet sivustojen ja verkkokauppojen avulla. Lisäksi vastaamme mielellämme myös sivustojesi ja verkkokauppojesi ylläpidosta. Tuotamme palvelumme edullisen hintatason Kirgisiassa, Tadzikistanissa ja Vietnamissa ja tarjoamme palveluitamme Suomessa ja Ruotsissa. 

Qide Oy:n juuret ovat Oulussa Pohjois-Suomessa ja tiimimme kehitysapuyhteistyön kautta Keski- ja Kaakkois-Aasian parhaisiin paikallisiin it-osaajiin luoduissa yhteyksissä. Yrityksemme on perustettu alkuvuodesta 2018 ja päämääränämme on ollut palvella heti alusta alkaen koko Suomea ja Ruotsia. Dynaaminen osaajayhteisömme palvelee sinua pienissä ja suurissa tarpeissa. Osallistumme mielellämme ideanne jalostamiseen, joten voit ottaa yhteyttä, vaikka ideasi ei olisikaan vielä ihan loppuun asti mietitty.

Qide Oy:n kautta saatte tarvitsemaanne lisätyövoimaa ohjelmistokehitystarpeitanne varten. Toimialueemme palkkataso on huomattavasti Suomen ja Ruotsin palkkatasoja edullisempi, joten pystymme tarjoamaan eri tasoisia kustannustehokkaita englantia sujuvasti puhuvia ohjelmoijia.

Anssi Karppinen

Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

Vastaan asiakaskontakteista Suomessa sekä Keski-Aasiassa toteuttavien projektien johtamisesta. Asiantuntija ympäristöön sekä prosessi- ja energiateollisuuteen liittyvissä projekteissa.

Mikko Nivala

Kaakkois-Aasia ja GIS neuvonantaja

Vastaan Kaakkois-Aasiassa toteuttavien projektien sekä GIS-projektien johtamisesta. Asiantuntija luonnovaroihin liittyvissä projekteissa.

Juuso Kangas

Markkinoinnin ja kasvun neuvonantaja

Vastaan Qide Oy:n kasvustrategiasta ja asiakaskontakteista erityisesti pääkaupunkiseudulla. Asiantuntija kiinteistöihin ja tuotantotalouteen liittyvissä projekteissa.

Sami Keiski

Tekninen neuvonantaja

Vastaan Qide Oy:n serveripalveluista ja toimin teknisenä neuvonantajana projekteissa.

Essi Koskinen

Design ja markkinointineuvonantaja

Vastaan markkinointimateriaalien laadusta ja markkinoinnista sekä asiakaskontakteista Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntija terveysteknologiaan liittyvissä projekteissa.