Kansainvälisyys on valttimme

Qide Oy on täyden palvelun ohjelmistoyhtiö, joka toteuttaa (kiteyttää) kaikki ohjelmistokehitystarpeesi ja auttaa sinua markkinoimaan tai muuten sujuvoittamaan toimintaasi mobiiliapplikaatioiden, Internet sivustojen, portaalien ja verkkokauppojen avulla. Lisäksi vastaamme mielellämme myös sivustojesi ja verkkokauppojesi ylläpidosta. Tuotamme palvelumme edullisen hintatason Kirgisiassa ja Vietnamissa ja tarjoamme palveluitamme pääasiassa Suomessa.

Qide Oy:n juuret ovat Oulussa Pohjois-Suomessa ja tiimimme kehitysapuyhteistyön kautta Keski- ja Kaakkois-Aasian parhaisiin paikallisiin it-osaajiin luoduissa yhteyksissä. Yrityksemme on perustettu alkuvuodesta 2018 ja päämääränämme on ollut palvella heti alusta alkaen koko Suomea ja Ruotsia. Dynaaminen osaajayhteisömme palvelee sinua pienissä ja suurissa tarpeissa. Osallistumme mielellämme ideanne jalostamiseen, joten voit ottaa yhteyttä, vaikka ideasi ei olisikaan vielä ihan loppuun asti mietitty. Tavoitteenamme on aina ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, jotta voimme luoda asiakkaille liiketoimintaa tukevia parhaalla mahdollisella tavalla tukevia palveluita.

Qide Oy:n kautta saatte myös tarvitsemaanne lisätyövoimaa tai vuokratyövoimaa ohjelmistokehitystarpeisiinne. Toimialueemme palkkataso on huomattavasti Suomen ja Ruotsin palkkatasoja edullisempi, joten pystymme tarjoamaan eri tasoisia kustannustehokkaita englantia sujuvasti puhuvia ohjelmoijia.

Anssi Karppinen

Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

Vastaan asiakaskontakteista Suomessa sekä Keski-Aasiassa toteuttavien projektien johtamisesta. Toimin myös asiakkaiden yhteyshenkilönä useimmissa teknisissä projekteissa.

Sami Keiski

Tekninen neuvonantaja

Vastaan Qide Oy:n serveripalveluista ja toimin teknisenä neuvonantajana projekteissa.