Ohjelmistokehitys

Kansainvälinen osaajaverkostomme täyttää kaikki ohjelmistokehitystarpeesi. Verkostoomme kuuluu jo yli kolmekymmentä eri osaamisalueiden ammattilaista, joista kokoamme tiimin juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa voimme hyödyntää alihankintaverkostoamme ja saada käyttöönne kokonaisia tiimejä todella nopealla aikataululla. Vaikka osa tiimistämme olisikin maailmalla, työskentelet silti aina suomalaisen paikallisen projektipäällikön kanssa.

 

 

Olemme mielellämme mukana ohjelmistokehityksen alkuvaiheista aina ylläpitoon ja päivitykseen, sekä yhteistyökumppaniemme kautta myös markkinoinnissa. Ohjelmistokehitystyön hinta on tyypillisesti noin 30 €/h riippuen työn vaativuudesta ja tarvittavista asiantuntijoista.

Jos tarvitsette kumppania liikeideaanne, lähdemme mukaan jakamaan riskejä ja tulevia tuottoja. Suurista ohjelmistotaloista erottaudumme ketteryydellä ja ottamalla asiakkaamme asian omaksemme. Meiltä saat aina varmasti henkilökohtaista palvelua ohjelmistokehitystarpeisiisi.

Mikään tarve ei ole meille liian suuri tai pieni, tarvitsitpa sitten yksittäistä kehittäjää muutamaksi tunniksi tai kokonaista tiimiä kuukausiksi.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä tarpeistanne.

Tietokantojen suunnittelu ja ylläpito

Tietokantojen suunnittelu ja ylläpito

Useimmat ohjelmistot tai verkkoalustat tarvitsevat taustakseen hyvin suunnitellut ja toimivat tietokannat. Tarjoamme tukea tarvittaessa koko sovelluksen elinkaaren ajan aina ensimmäisistä suunnitteluvaiheista lähtien. Halutessanne ajantasainen versio järjestelmästä on aina testattavissa koko toteutuksen ajan, jolloin voitte vaikuttaa kehitystyöhön palautteen avulla. Vastaamme myös mielellämme tietokantojenne ylläpidosta tai rakennamme teille tehokkaat työkalut sitä varten

Mobiiliapplikaatiot (Android ja iOS)

Mobiiliapplikaatioiden avulla palvelusi voidaan räätälöidä Internet sivustoja vapaammin minkä ansiosta asiakkaidesi käyttäjäkokemus muodostuu paremmaksi. Toteutamme myös kaikki tarvittavat taustajärjestelmät, joita sovelluksesi vaativat (mm. tietokannat). Teknisen toteutuksen lisäksi autamme mielellämme ideasi jalostamisessa sekä käyttöliittymän suunnittelussa.

Mobiiliapplikaatiot (Android ja iOS)

Portaalit ja verkkoalustat

Portaalit ja verkkoalustat

Portaalit ja verkkoalustat ovat erinomainen keino palvella asiakkaitasi tai seurata organisaatioisi palveluiden tilaa kellon ympäri. Autamme palvelusi toteuttamisessa aina ensimmäisestä ideasta ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti.

GIS pavelut

Oletko ajatellut, miten voisitte hyödyntää paikkatietoa liiketoiminnassanne? Löydätte meiltä kaikki GIS palvelut. Ylläpidämme järjestelmäänne niin, että uusin tieto on aina käyttäjien saatavilla. Tarjoamme mielellämme käyttöönne osaajia laajalta osaamisalueelta, erityisesti luonnonvarohin liittyen.

GIS pavelut

Muu ohjelmistokehitys

Muu ohjelmistokehitys

Kerro meille ohjelmistokehitysideastasi. Jos teillä on hyvä palveluidea toimimme mielellämme sen teknisenä toteuttajana ja myös partnerina, jolloin jaamme riskit ja voitot. Ota yhtettä, niin keskustellaan tarpeistanne. Keskustelut ovat sinulle ilmaisia ja luottamuksellisia.

Hosting palvelut ja palvelimien ylläpito

Vastaamme mielellämme myös ohjelmistosi ja sen taustajärjestelmien hosting tarpeista nopeilla ja turvallisilla palvelimillamme. Emme itse ylläpidä palvelimia, vaan luotamme yhteistyökumppanimme Apertas Oy:n vuosien kokemuksen tuomaan asiantuntemukseen.

Hosting palvelut ja palvelimien ylläpito