Internet sivut ja verkkokaupat

Edulliset ja nykyaikaiset Internet sivut

Edulliset ja nykyaikaiset Internet sivut yritykselle Qide

Nettisivut hakukoneoptimointi WordPress päivitys

Toteutamme sivustot pääsääntöisesti WordPress julkaisujärjestelmällä joko haluammallanne teemalla tai luomme tarvittaessa juuri teidän käyttöönne sopivan teeman.

Luomalla oman teeman voimme sisällyttää sivustolle juuri teille tärkeät asiat ilman mitään ylimääräistä, joka mahdollistaa sivuston erittäin sujuvan toiminnan ja optimoinnin. Oman kustomoidun teeman kautta sivustoja on myös erittäin helppo päivittää lyhyen opetuksen jälkeen yrityksellenne tai organisaatiollenne olennaisilta osin. Halutessanne tuotamme sivut myös Html:n tai muun haluamasi julkaisujärjestelmän avulla.

 Qide Oy:n toimintaa sivustojen suunnittelijana ohjaa ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta tai muusta toiminnista. Vain ymmärtämällä asiakkaan toiminta ja asiakkaiden tarpeet voidaan luoda aidosti myyviä Internet sivustoja.

Ammattilaisgraafikkomme käsittelevät tarvittaessa jo olemassa olevaa materiaalianne sivustollenne sopivaksi ja suunnitelevat sivuston ilmeen kanssa yhteen sopivan logon yritykselle tai organisaatiollenne.

Mitä nettisivut Qideltä ostettuna maksavat?

1. Perussivusto, jossa 1-3 sivua, valmis ilmainen teema ja kaikki materiaali asiakkaalta alkaen 800 € +alv. Hintaan sisältyy yksi vuosi domain maksua ja webhotellin maksut. Sopii pienen yrityksen, järjestön tai toiminimen toiminnan esittelyyn.

2. Hyvä sivusto, jossa 4-6 sivua, oma kustomoitu teema, sekä materiaalien muokkausta ja hakua kuvapankeista alkaen 1500 € +alv. Hintaan sisältyy yksi vuosi domain maksua ja webhotellin maksut. Sopii erityisesti yrityksille tai muille organisaatioille, joilla on useampia eri tyyppisiä palveluita tai monen tyyppistä toimintaa.

3. Myyvä sivusto, jossa rajoittamaton määrä sivuja, oma kustomoitu teema, materiaalien tuotantoa ja käsittelyä sekä päivityspalvelu vuodeksi alkaen 2800 € +alv. Hintaan sisältyy kaksi vuotta domain maksua ja webhotellin maksut.

Hinnat ovat suuntaa antavia, tarkemman arvion saamiseksi pyydä tarjous.  

Internet sivut ja verkkokaupat palveluna

Tuntuuko webbisivuston päivittäminen hankalalta, tai eikö siihen riitä aikaa? Ovatko ohjelmistot vanhentuneita, eivätkö kaikki toiminnallisuudet enää toimi kuten pitäisi tai epäilyttääkö sivuston tietoturva? Mitäpä jos antaisit meidän huolehtia sivustostasi?

 Jatkuva palvelumme pitää huolta sivustonne sisältöpäivityksistä, tietoturvasta ja ohjelmistopäivityksistä. Palvelumme sopii erityisen hyvin uudelle tai vasta aloittaneelle yritykselle, jolloin yrityksen tarjoamat palvelut usein vasta hakevat muotoaan ja tällöin myös yrityksen Internet sivustojen on mukauduttava muutokseen.

 Tavoitteemme on antaa sinun keskittyä liiketoimintaasi. Tiedät palvelumme toimivan, kun sivustosi on aina kunnossa sinun mitään tekemättä. Palvelun hinta alkaen 69 € /kk +alv.

Verkkokaupat

Toteutamme verkkokaupat tyypillisesti Woocommercen avulla, mutta haluetessanne voimme toteuttaa verkkokauppanne myös muilla alustoilla. Qiden lähetymistapa verkkokauppoihin on jatkuva palvelu, jolloin pidämme huolta siitä, että verkkokauppa on kunnossa.

Hoidamme mielellämme myös verkkokaupan sisällön päivitykset, jos haluatte säästää työaikaanne muuhun toimintaan. Keski- ja Kaakkois-Aasian tiimiemme alhainen kustannusrakenne mahdollistaa sen, että todennäköisesti säästätte rahaa palkkaamalla Qide Oy:n huolehtimaan verkkokaupastanne.

Pyydä tarjous, saatat yllättyä!

Reilu peli!

Laskutamme ensimmäisen maksuerän sivuston valmistuttua, julkaisun jälkeen. Hankkiessanne sekä Internet sivut, että ylläpitopalvelun, voidaan koko hankinnan hinta laskuttaa osissa sopimuskauden aikana. Näin investointinne jakautuu esimerkiksi vuoden tai kahden ajalle.

Webhotelli ja verkkotunnus

Palvelun hintaan kuuluu aina webhotelli (kotisivutila) ja verkkotunnus (domain) sopimuskauden ajan. Sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään. Luomme sinulla halutessasi myös sähköpostilaatikon oman yrityksesi domainilla Googlen palvelun kautta. Kotisivutilan ja domainin hinta palvelun päättymisen jälkeen on 10 € /kk +alv

Laitemukautuvat (responsiiviset) sivut

Sivustomme laaditaan aina responsiivisiksi, joten ne toimivat kaikilla päätelaitteilla. Hyvin valittujen teemojen avulla ja hyvin suunniteltuna sivustosi käyttäjäkokemus on optimaalinen kaikilla päätelaitteilla.

Sisältöpäivitykset

Jos ja kun haluat muuttaa sivustosi sisältöä, eli tekstejä tai kuvia, kerro siitä meille. Päivitämme sivustoasi tai verkkokauppaasi haluamallasi tahdilla. Voit keskittyä omaan ydintoimintaasi ja jättää teknisen työn huoleksemme.

Ylläpitopalvelu

Palvelumme sisältää aina ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset koko sopimuskauden ajan. Voit olla aina varma siitä, että sivustosi toimivat myös uusimmilla laitteilla ja, että tietoturva on kunnossa.

Hakukoneoptimointi

Autamme löytämään oikeat hakusanat, joilla asiakkaasi löytävät palvelusi ja toteutamme sivuston teknisesti siten, että hakukoneiden on helppo ymmärtää sivustojesi sisältö, joka tarkoittaa korkeampaa sijoitusta hakutuloksissa.

Sosiaalisen median integrointi

Sivusto voidaan rakentaa siten, että siellä näkyvät uusimmat yrityksen sosiaalisen median päivitykset tai voit jakaa helposti sosiaalisen median kanavissa esimerkiksi sivustosi uusimmat blogikirjoitukset.

Verkkokaupat

Toteutamme verkkokaupat haluamallanne tekniikalla sivuston yhteyteen tai erikseen ja vastaamme mielellämme myös verkkokauppanne ylläpidosta niin halutessanne. Meiltä päivitykset onnistuvat nopeasti ja voitte säästää oman aikanne tärkeämpiin tehtäviin.

Tuki

Tuki on sopimusasiakkaillemme aina ilmaista. Ota meihin yhteyttä, puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta ja pyrimme auttamaan sinua aina kun mahdollista.

Sisällöntuotanto

Halutessanne voimme hoitaa myös myyvien tekstien kirjoittamisen ja hankkia valo- tai videokuvauspalvelut kolmannelta osapuolelta.

Logo ja yritysilme

Kysy myös tarjousta yritysilmeen, logon ja käyntikorttien suunnittelusta organisaatiollenne (alk. 500 € +alv). On erittäin tärkeää, että sivustonne suunnitellaan sopivaksi yrityksen ilmeeseen. Jos myös koko yritysilme kaipaa päivittämistä, tai asiaa ei ole juurikaan aikaisemmin mietitty, autamme mielellämme.