Tinttimaisterin

Tinttimaisterin

Koiramaisen veikeä sivusto syntyi yhdessä graafikkokumppaneidemme kanssa. Sivusto on toimiva ja kompakti, juuri kuten asiakas haluskin. Tinttimaisterin sivustolla panostettiin erityisesti helppoon yhteydenottoon ja sähköpostimarkkinointilistojen luontiin MailChimp järjestelmän avulla.

Optimic.fi vaatteiden toimittaja

Optimic

Yhteistyömme Tilke Osakeyhtiön kanssa lähti nopeasti liikkeelle ja ensimmäisenä saatiin valmiiksi optimic.fi sivusto. Optimic on paikallinen, erityisesti Etelä-Pohjanmaalle keskittyvä, kovaa kulutusta kestävien, ammattilaisten vaatteiden toimittaja, jolta saat koko palvelun kerralla.

Solheds

Ensimmäinen yhteistyöprojektimme Uhman kanssa saatiin päätökseen ja tuloksena syntyivät täysin uudistetut verkkosivut ja verkkokauppa Solhedsille. Verkkokauppa siirrettiin Mycashflow alustalta helpommin kustomoitavissa olevalla Woocommerce alustalle ja samalla laitettiin kuntoon kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin tarvittavat toimitusvaihtoehdot pakettien painoihin ja toimitusmaihin perustuen. Uhma vastasi sivuston graafisen ilmeen suunnittelusta ja Qide toimi projektin teknisenä toteuttaajana.

Traffiikki.fi

Yhteistyömme Traffiikki Oy:n kanssa sai jatkoa. Toteutimme asiakkaalle jo olemassa olevan sisällön ja logon ympärille yksinkertaisen yhden sivun blokkirakenteeseen perustuvan ratkaisun, jossa navigaatiolinkkien painallukset vievät tiettyyn kohtaan sivustoa.

Traffiikki Oy; www.parhaatvaatekaupat.fi

www.parhaatvaatekaupat.fi sivusto on jatkoa yhteistyöllemme Traffiikki Oy:n kanssa. Parhaatvaatekaupat.fi sivusto on affiliaatiomarkkinointisivusto, joka saa tuloja sivuston kautta asiakkaiden sivustoille ohjautuneiden käyttäjien ja kauppojen myötä.

Joint Apps Oy

Qide Oy on toteuttanut Joint Apps Oy:lle ensimmäisen vaiheen kehitystyön JoinSport mobiiliapplikaatiosta, jonka avulla käyttäjät voivat löytää itselleen urheiluseuraa. Jatkossa myös seurat voivat käyttää sovellusta tiedottamiseen ja pelitapahtumien järjestämiseen. Applikaatio ja sen taustajärjestelmät on toteutettu PostgreSQL, Java, Kotlin, Spring Boot 2 ja natiivi android ja iOS kielillä.

H2O-Talotekniikka

H2O-Talotekniikalle (www.h2otalotekniikka.fi) tuotettiin uusi sivusto vanhan tilalle. Samalla suunniteltiin yritykselle uusi logo ja avustettiin uuteen ilmeeseen sopivan sisällön luomisessa sivustolle.

Juha Kytö Marine services

Juha Kytö Marine services (www.juha-kyto.fi) toiminimelle rakennettiin tyylikäs ja selkeä sivusto, jonka tarkoituksena on esitellä yrityksen kumppaineiden tarjontaa laivanrakennusteollisuudelle. Samalla suunniteltiin myös merellinen logo yritykselle.

Luottoluotto.fi

Luottoluotto.fi toteutettiin edellisen toimijan hieman heikon toteutuksen jälkeen täysin uudelleen kustomoidulle täysin tarkoitusta varten laaditulle teemalle. (www.luottoluotto.fi) Sivustolla tärkeässä osassa ovat funktionaaliset taulukot, joiden avulla voidaan suodattaa erilaisia laina- ja rahastotuotteita haluttujen kriteerien mukaisesti. Asiakkaamme voi muokata taulukoiden sisältöä haluamallaan tavalla WordPress teeman päälle luodun lapsiteeman avulla suoraan dashboardista. Sivusto on myös täysin responsiivinen.