Traffiikki.fi

Yhteistyömme Traffiikki Oy:n kanssa sai jatkoa. Toteutimme asiakkaalle jo olemassa olevan sisällön ja logon ympärille yksinkertaisen yhden sivun blokkirakenteeseen perustuvan ratkaisun, jossa navigaatiolinkkien painallukset vievät tiettyyn kohtaan sivustoa.

Traffiikki Oy; www.parhaatvaatekaupat.fi

www.parhaatvaatekaupat.fi sivusto on jatkoa yhteistyöllemme Traffiikki Oy:n kanssa. Parhaatvaatekaupat.fi sivusto on affiliaatiomarkkinointisivusto, joka saa tuloja sivuston kautta asiakkaiden sivustoille ohjautuneiden käyttäjien ja kauppojen myötä.

Joint Apps Oy

Qide Oy on toteuttanut Joint Apps Oy:lle ensimmäisen vaiheen kehitystyön JoinSport mobiiliapplikaatiosta, jonka avulla käyttäjät voivat löytää itselleen urheiluseuraa. Jatkossa myös seurat voivat käyttää sovellusta tiedottamiseen ja pelitapahtumien järjestämiseen. Ohjelmisto on toteutettu PostgreSQL, Java, Spring Boot 2 ja natiivi android kielillä. Seuraavana edessä on ominaisuuksien lisääminen ja iOS versio, josta Qide Oy alihankkijoineen myös vastaa.

H2O-Talotekniikka

H2O-Talotekniikalle (www.h2otalotekniikka.fi) tuotettiin uusi sivusto vanhan tilalle. Samalla suunniteltiin yritykselle uusi logo ja avustettiin uuteen ilmeeseen sopivan sisällön luomisessa sivustolle.

Juha Kytö Marine services

Juha Kytö Marine services (www.juha-kyto.fi) toiminimelle rakennettiin tyylikäs ja selkeä sivusto, jonka tarkoituksena on esitellä yrityksen kumppaineiden tarjontaa laivanrakennusteollisuudelle. Samalla suunniteltiin myös merellinen logo yritykselle.

Luottoluotto.fi

Luottoluotto.fi toteutettiin edellisen toimijan hieman heikon toteutuksen jälkeen täysin uudelleen kustomoidulle täysin tarkoitusta varten laaditulle teemalle. (www.luottoluotto.fi) Sivustolla tärkeässä osassa ovat funktionaaliset taulukot, joiden avulla voidaan suodattaa erilaisia laina- ja rahastotuotteita haluttujen kriteerien mukaisesti. Asiakkaamme voi muokata taulukoiden sisältöä haluamallaan tavalla WordPress teeman päälle luodun lapsiteeman avulla suoraan dashboardista. Sivusto on myös täysin responsiivinen.