Qide Oy:ssä olemme aktiivisesti pyrkineet laajentamaan yhteistyöverkostoamme Oulussa, Helsingissä ja muualla Suomessa. Keskitymme edelleen vahvimpaan osaamiseemme, eli kustannustehokkaaseen tekniseen tekemiseen. Vahvinta alaamme ovat internet-sivujen ja verkkoalustojen tekninen toteuttaminen, erityisesti tietokantoja ja hieman vaativampaa koodausta vaativat sivustot, kuten portaalit. Järjestämme erittäin mielellämme tarvittavan koodausosaamisen projekteihin ja logojen ja sivuston graafisen ilmeen suunnitteluun unohtamatta erilaisia verkkoalustoja, joissa hyödynnämme yhdessä internet sivustojen tekijöitämme ja ohjelmoinnin osaajiamme, joita hyödynnämme myös vaativimmissa töissä kuten mobiiliapplikaatioissa.

Usein asiakkaamme kaipaa samalla myös muita palveluita, joita emme itse pysty parhaalla mahdollisella tavalla tuottamaan. Tällöin luotamme mahtavien ja joustavien yhteistyökumppaniemme osaamiseen:

Traffiikki Oy– Affiliaatiosivustojen, hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon superasiantuntija. Traffiikin Suvi tuottaa hakukonenäkyvyyttä parantavaa tekstiä sivustollesi ja tarvittaessa ylläpitää sivustoasi myös muilta osin.

 

Comstructor Oy – Digitaalisista yhteisöistä voimaa yrityksille ja organisaatioille. Comstructorin avulla saat kaikki irti digitaalisista välineistäsi tai kehität juuri sinulle sopivat ratkaisut.

 

FosterFor Oy – Markkinoinnin, sosiaalisen median, sisällöntuotannon ja yritysten ja tuotteiden brändäyksen asiantuntija. Auttaa sinua erityisesti Venäjälle ja venäjän kieltä puhuviin yleisöihin kohdistuvassa markkinoinnissa.

 

Miia Ylinen – Kokenut tyylikkäiden ja erityisesti graafisten Internet sivustojen tekijä, jolla ei mene sormi suuhun vaikeammissakaan sivustoasioissa. Opettaa kädestä pitäen sivuston päivityksen.

 

Myyntipalvelu Jaakkola Oy – Auttaa sinua löytämään oikeat asiakkaat, auttaa markkinoinnissa ja sopii valmiiksi tapaamiset haluamiesi aikataulujen mukaan teille sopivien asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa.

Etsimme jatkuvasti myös uusia kumppaneita ja pyrimme edelleen laajentamaan verkostoamme ja palveluntarjontaamme.