Qide Oy:ssä olemme aktiivisesti pyrkineet laajentamaan yhteistyöverkostoamme Oulussa, Helsingissä ja muualla Suomessa. Keskitymme jatkuvasti kehittämään osaamistamme, eli kustannustehokkaasta teknistä tekemistä. Vahvinta alaamme ovat internet-sivujen ja verkkoalustojen tekninen toteuttaminen, erityisesti tietokantoja ja hieman vaativampaa koodausta vaativat sivustot, kuten portaalit. Järjestämme erittäin mielellämme tarvittavan koodausosaamisen projekteihin ja logojen ja sivuston graafisen ilmeen suunnitteluun unohtamatta erilaisia verkkoalustoja, joissa hyödynnämme yhdessä internet sivustojen tekijöitämme ja ohjelmoinnin osaajiamme, joita hyödynnämme myös vaativimmissa töissä kuten mobiiliapplikaatioissa.

Usein asiakkaamme kaipaa samalla myös muita palveluita, joita emme itse pysty parhaalla mahdollisella tavalla tuottamaan. Tällöin luotamme  yhteistyökumppaniemme osaamiseen:

Traffiikki Oy– Affiliaatiosivustojen, hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon superasiantuntija. Traffiikin Suvi tuottaa hakukonenäkyvyyttä parantavaa tekstiä sivustollesi ja tarvittaessa ylläpitää sivustoasi myös muilta osin.

Tilke

Tilke Osakeyhtiö on markkinoinnin ammattilainen, joka toteuttaa erilaisten tapahtumien markkinointia, sekä internet sivustoja kokonaisratkaisuna erityisesti graafiseen ulkoasuun panostaen.

Etsimme jatkuvasti myös uusia kumppaneita ja pyrimme edelleen laajentamaan verkostoamme ja palveluntarjontaamme.