Joint Apps ja Qide jatkavat JoinSport mobiiliapplikaation kehittämistä yhdessä

Joinsport mobiiliapplikaatio

Joint Apps Oy valitsi Qide Oy:n kumppanikseen toteuttamaan JoinSportsovellusta. Applikaation tarkoituksena on auttaa urheilua harrastavia ihmisiä löytämään toisensa missä käyttäjät sitten liikkuvatkaan. Kehitys jatkuu nyt kahden yrityksen yhteistyönä, jossa Qide vastaa ohjelmiston teknisestä toteuttamisesta ja Myyntipalvelu Jaakkola markkinoinnista ja sovelluksen sisäisestä mainosmyynnistä. Sovelluksen mainosmyynti pystytään kohdistamaan erittäin hyvin tiettyjen urheilulajien harrastajille, sillä jokaisen käyttäjän on valittava itselleen vähintään yksi hänen harrastamansa urheilulaji.

Ohjelmisto käyttää muun muassa käyttäjän sijaintia ja tietoja urheilulajeista ja ehdottaa lähistöllä olevia sopivia tapahtumia tai vaihtoehtoisesti voit perustaa oman tapahtuman ja hakea puuttuvia kavereita tapahtumaasi.

Arvioimme saavamme ensimmäisen julkisesti jaettavan Android version valmiiksi tammikuun aikana, jonka jälkeen etsimme innokkaita urheilevia ihmisiä testaamaan ohjelmistoamme ja antamaan palautetta sen edelleen kehittämiseksi. Jatkossa kehitämme myös iOS ja sovellusversiot ohjelmistosta.