Aina sisällöllisesti ajan tasalla oleva ja tietoturvallinen sivusto – Haaveko vain?

Mitä mieltä olette tämänhetkisistä Internet sivuistanne ja niiden ajantasaisuudesta? Puuttuuko sivuilta uuden palvelun kuvaus, tai onko osa tiedoista jo vanhentunutta? Ehkä sivustoa pitäisi päivittää, mutta tiedät, että siitä pitää maksaa erikseen palveluntarjoajalle. Entä jos sivuston päivitykset kuuluisivatkin sivuston hintaan ja ajattelisitte sivustonne tuottajaa enemmän jatkuvan palvelun tarjoajana kuin kerran ostettavan tuotteen myyjänä? Myöskään tietoturvaa ja siihen vaikuttavia säännöllisiä päivityksiä ei sovi unohtaa. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, joten siihen kohdistuu myös eniten tietoturvaa koettelevaa toimintaa.

Qide Oy:ssä olemme ajatelleet asiaa siten, että tarjoamme pääasiassa jatkuvan palvelun määräaikaisia sopimuksia, joissa suunnitellaan ja toteutetaan täysin uusi sivusto, tai uudistetaan jo olemassa oleva ja sen lisäksi otamme vastuun kaikesta sivustoon liittyvästä, erityisesti myös sisällön päivityksistä. Samoin myös palvelun laskutus jakaantuu pidemmälle ajalle, eli sivuston rakentamisen kustannukset jakaantuvat sopimuskaudelle, jolloin myös sivustoinvestointi jakaantuu pidemmälle ajalle. Ajattelemme, että näin asiakkaallamme on pienempi kynnys pyytää päivittämään sivustoaan ja sivusto on siten aina ajan tasalla, koska päivitykset kuuluvat sopimukseen ja niistä ei tarvitse joka kerta erikseen maksaa. Jatkuvat päivitykset pitävät myös huolta siitä, että sivustosi on korkeammalla hakukoneiden tuloksissa ohjaten enemmän mahdollisten asiakkaiden liikennettä sivuillesi.

Erityisesti uudelle yrittäjälle ja uusille vielä suuntaansa hakeville yrityksille palvelumme tarjoaa hyvän mahdollisuuden pitää nettisivusto aina ajan tasalla yrityksen liiketoimintojen vielä kehittyessä. Internet sivujen tarkoitus on kuitenkin loppujen lopuksi saada yritykselle asiakaskontakteja ja asiakkaita. Antamalla meidän huolehtia sivustostasi säästät oman aikasi tuottavaan liiketoimintaan!